22784
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22784,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-5.1.5.1562060010,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

PROJECT 006

Bij de aankoop was deze typische Brusselse bel-etagewoning uit het begin van de vorige eeuw in slechte staat en quasi onbewoonbaar. De werken omvatten dan ook een grondige renovatie van de structuur, technieken, buitenschrijnwerk en bepleistering. De benedenverdieping werd volledig opengetrokken naar de tuin toe en toegankelijker gemaakt vanaf de overige verdiepingen. Het dak werd volledig vernieuwd, en, waar nodig, werden de houten vloeren verstevigd of vervangen. Tegelijk werd de rijwoning uit het begin van de vorige eeuw zo energiezuinig mogelijk gemaakt binnen de mogelijkheden van het beperkte budget: superisolerende beglazing, een grondige en luchtdichte isolatie van het dak, een vernieuwde geïsoleerde vloer en efficiënte technieken.

Bouwplaats

Etterbeek

Bouwjaar

2010-2011

Date

juli 21, 2012

Category

Massiefbouw, Totaalrenovatie, Verbouwen