22891
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22891,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-5.1.5.1562060010,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

PROJECT 032

Deze rijwoning uit de jaren ’20 kreeg, met de bouw van een aanbouw op het gelijkvloers en de verdieping, een veel moderner uitzicht. De leefruimte op het gelijkvloers, werd opengewerkt naar de tuin toe. Vermits het een bel étage woning betrof, werd een terras voorzien op niveau van het gelijkvloers. Om zoveel mogelijk licht binnen te trekken, werden grote glaspartijen geplaatst in de leefruimte. Het betreft hier ook een totale, interne verbouwing: gelijkvloers, verdieping en zolder werden volledig aangepakt en heringedeeld. De achtergevel werd geïsoleerd en bezet met crépi. De afwerking in hout op het gelijkvloers werd voorzien met een free-willy beplanking. (horizontale beplanking)

Bouwplaats

Wemmel

Bouwjaar

2011-2012

Date

juli 11, 2012

Category

Massiefbouw, Totaalrenovatie, Verbouwen