23133
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23133,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-5.1.5.1562060010,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

PROJECT 095

De ruimte van +/- 120m² werd casco gekocht en was volledig leeg bij aanvang van de werken. De inrichting van de praktijk is gebeurd met zeer kwalitatieve materialen, de afwerkingsgraad is dan ook zeer hoog. De uitdaging bestond erin, om in de diepe ruimte toch voldoende daglicht te krijgen, maar tegelijk de privacy te kunnen garanderen. De circulatieruimte, die grotendeels publiek is, werd voldoende breed gehouden, om niet het gevoel te hebben van zich in een smalle gang te bewegen. De privé-vertrekken liggen achteraan, de consultatieruimtes liggen vooraan en centraal in de ruimte. Overal werd domotica geplaatst en is er veel aandacht besteed aan licht en verlichting.

Bouwplaats

Relegem

Bouwjaar

2014

Date

juli 19, 2012

Category

Totaalrenovatie, Verbouwen