23140
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23140,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-5.1.5.1562060010,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

PROJECT 106

De gevel en delen van het interieur, sanitair en elektriciteit van deze vrijstaande eengezinswoning in een typische woonwijk uit de jaren ’60 waren stilaan aan renovatie toe.
Omdat de bouwheer de energieprestatie van zijn woning tegelijk wilde verbeteren, werd beslist de volledige gevel grondig te isoleren na afbraak van de gevelsteen en af te werken met een pleister. Ook de vloer op volle grond werd terdege geïsoleerd. Er werd specifiek gelet op het realiseren van koudebrugvrije aansluitingen op het reeds eerder vernieuwde buitenschrijnwerk, de nieuwe vloerisolatie en de reeds aanwezige dakisolatie. De gerenoveerde woning beantwoordt na deze ingreep ruimschoots aan de hedendaagse isolatienormen en wooncomfort.

Bouwplaats

Hoeilaart

Bouwjaar

2015

Date

juli 21, 2014

Category

Verbouwen