22134
page-template-default,page,page-id-22134,stockholm-core-2.3.2,select-child-theme-ver-5.1.5.1562060010,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

KANTOORBOUW & INDUSTRIEBOUW

Kantoor-, industrie en utiliteitsbouw omvatten het geheel van snelle en efficiënte manieren van geprefabriceerde systeembouw voor grotere niet-residentiële projecten.

Twee zaken die steeds belangrijker worden bij kantoorbouw en industriebouw zijn vormgeving en esthetiek. Het gebouw is het uithangbord van het bedrijf, wat opvallend mag zijn.

Verschillende functies en technologieën moeten aanwezig zijn in een kantoorgebouw. Dit wordt best op voorhand bepaald, zodat het kantoor naar wensen en noden is ingedeeld en voorzien. Er wordt besproken hoeveel kantoorruimtes, vergaderruimtes, eetzalen etc. nodig zijn. Op deze basis kan dan een voorstel gemaakt worden voor indeling van het kantoor. Ook de mogelijkheden inzake materiaalkeuze worden dan overlopen.

VOORDELEN VAN KANTOORBOUW

Snelle opbouw

Industriebouw leent zich tot montage van prefab elementen. Deze vereist een grondige voorstudie waardoor de uitvoeringstermijn van de werken grondig kan ingekort worden.

Budget

Door een staalstructuur te bekleden met zelfdragende en voor-geïsoleerde bouwelementen in grote oppervlaktes, kan de prijs per vierkante meter in industriebouw danig gedrukt worden.