23671
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23671,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-5.1.5.1562060010,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

PROJECT 061

Bij het ontwerp van deze woning in half open bebouwing werd ervoor gekozen om de houtskelet structuur te vertalen in een houten gevelbekleding en houten buitenschrijnwerk. Bij de voorgevel werd er omwille van de noordelijke oriëntatie beslist deze redelijk gesloten te houden. De zuidgeoriënteerde gevel werd, voor maximale zonnewinsten, voorzien van grote glaspartijen en zonnewering. Binnenin werd er geöpteerd voor een sobere afwerking, gecombineerd met een vloerverwarmingssysteem en een verluchtingssysteem met warmterecuperatie.

Lieu de construction

Oud-Heverlee

Année de construction

2015

Date

juli 10, 2012

Category

Houtbouw, Nieuwbouw