22161
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22161,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-5.1.5.1562060010,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

PROJECT 219

Het bestaande appartementsgebouw, gelegen in het centrum van Leuven zal worden gerenoveerd naar een studentenhuisvesting met verschillende kamers en studio’s. Op de 4 de verdieping wijzigt het bouwvolume d.m.v. de voorgevel over de gehele breedte hoger op te trekken. Deze nieuwe uitbouw werd gevormd door het nieuwe volume nauwkeurig af te toetsen aan de bestaande kroonlijsthoogtes van de aangrenzende gebouwen. Er werd gekozen voor een eenvoudige, strakke uitbouw met een groot raamvlak in de voorgevel die een mooi uitzicht geeft op het Rector De Somerplein, en in het bijzonder op het stadhuis van Leuven.

Bouwjaar

2019

Bouwplaats

Leuven

Date

juli 1, 2012

Category

Massiefbouw, Totaalrenovatie, Verbouwen