22983
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22983,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-5.1.5.1562060010,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

PROJECT 048

Deze rijwoning van de jaren ’50 wordt volledig intern gerenoveerd en voorzien van een nieuwe aanbouw op het gelijkvloers. Omwille van de moeilijke parkeergelegenheid in de straat, werd een garage voorzien op het gelijkvloers. Het openwerken van het gelijkvloers, de hoge ramen en het gebruik van een lichtstraat hebben de donkere woning omgevormd tot een ruime, open rijwoning. De voorgevel werd eveneens ontmanteld, geïsoleerd en bekleed met een verlijmde gevelsteen.

Bouwplaats

Wemmel

Bouwjaar

2012-2013

Date

juli 15, 2014

Category

Massiefbouw, Totaalrenovatie, Verbouwen