22996
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22996,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-5.1.5.1562060010,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

PROJECT 068

In deze meergezinswoning is een huisartsenpraktijk ondergebracht op het gelijkvloers en de verdieping.

De toename van het aantal patiënten en de uitbreiding van de praktijk noopte tot een herorganisatie van de gelijkvloerse verdieping om de werking te verbeteren, voor zowel de artsen als voor de patiënten. Het secretariaat dat verspreid zat over twee locaties, werd gecentraliseerd, er werd een nieuwe consultatieruimte ingericht, de technische ruimte werd aangepast en er werd ook een eetruimte met kitchinette gerealiseerd voor artsen en personeel.

Daarnaast werden een reeks technische ingrepen gedaan, zoals de installatie van een balansventilatiesysteem dat het hele jaar door voor verse lucht zorgt zonder comforts- en energieverlies, de vernieuwing van het data- en electriciteitsnetwerk, een vernieuwing van de platdakdichting en de installatie van een uitgebalanceerde energiezuinige ledverlichting.

Bouwplaats

Hoeilaart

Bouwjaar

2015

Date

juli 25, 2012

Category

Verbouwen