21952
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21952,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-5.1.5.1562060010,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

PROJECT 142

Dit mooi herenhuis te Etterbeek was aan een grondige renovatie toe. De voorgevel werd gerestaureerd en een aantal verdwenen ornamenten werden herplaatst. De achtergevel werd volledig vernieuwd door de realisatie van een aantal nieuwe raamopeningen en een nieuwe geïsoleerde bouwschil. Het gelijkvloers werd achteraan vergroot met een glazen aanbouw. Er werd eveneens een opening gemaakt in de vloer tussen de verdieping en het gelijkvloers, net boven de keuken. Zo creëerden we heel wat meer licht, zicht en openheid in de achtergevel.

Bouwjaar

2017-2018

Bouwplaats

Etterbeek

Date

juli 1, 2010

Category

Totaalrenovatie, Verbouwen