22859
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22859,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-5.1.5.1562060010,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

PROJECT 028

Dit project omvat de uitbreiding en de volledige renovatie van een bestaande driegevelwoning. Het opzet was de realisatie van een grote open leefruimte en twee extra slaapkamers.
Deze nieuwe ruimtes werden verbonden aan de achtergevel op het gelijkvloers en aan de zijgevel op de eerste verdieping. De ontworpen volumes werden elk in een eigen materiaal opgetrokken, in contrast met elkaar en met de bestaande woning. Om de bestaande leefruimtes niet te donker te maken werd het volume op de verdieping niet tot tegen de perceelsgrens gebouwd, zodat er een lichtstraat kon worden voorzien. Lichtinval en vormgeving zijn de troeven van deze karaktervolle verbouwing.

Bouwplaats

Alsemberg, Beersel

Bouwjaar

2012

Date

juli 3, 2010

Category

Massiefbouw, Totaalrenovatie, Verbouwen