22995
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22995,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-5.1.5.1562060010,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

PROJECT 196

De bestaande aanbouw over 4 verdiepingen zal worden afgebroken en de woning wordt in zijn totaliteit gerenoveerd. De voorgevel zal uitsluitend worden opgefrist waardoor deze zijn
authenticiteit behoudt. De achtergevel daarentegen zal voorzien worden van grote ramen en een bekleding in leien, wat de achtergevel veel strakker maakt qua uitzicht.

Er zal een ruim terras worden voorzien, wat de overgang vormt met de tuin. De zone onder het terras is toegankelijk via een buitentrap en zal gebruikt worden voor eventueel stockage.

Door een aantal ruimtes open te werken en binnenmuren weg te breken, wordt openheid en ruimtelijkheid gecreëerd.

Alle technieken, pleisterwerken en vloerbekledingen zullen worden herdaan, om te kunnen voldoen aan hedendaagse normen.

Bouwplaats

Bierbeek

Bouwjaar

2010-2011

Date

juli 25, 2014

Category

Massiefbouw, Totaalrenovatie, Verbouwen