22965
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22965,stockholm-core-2.3.2,select-child-theme-ver-5.1.5.1562060010,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

PROJECT 200

Om te kunnen voldoen aan de geldende voorschriften is deze volledig onderkelderde woning voorzien van een gelijkvloers en een hellend dak over de volledige diepte van de woning. Op
de verdieping is dan ook ruimte voor 4 slaapkamers, 2 badkamers, een dressing en een apart toilet.

Naast een ruime garage is in de kelder eveneens plaats voor een aantal aparte kelders: technieken, wasberging, voorraadberging etc.

De sokkel van de woning zal bekleed worden met een donkere buitenbepleistering, terwijl de bovenbouw wordt bekleed in een witte crepi. In combinatie met een zwarte, vlakke pan en en zwart buitenschrijnwerk krijgt de woning een strakke, moderne look.

Er wordt in voorgevel en achtergevel de nadruk gelegd op het archetype van de woning, door plaatselijk de isolatie op te dikken.
De bouwheer voorziet, naast PV panelen, eveneens een zonneboiler. Door deze ingreep, in combinatie met een correcte isolatie, kan van deze woning een BEN woning worden gemaakt.

Bouwplaats

Beersel

Bouwjaar

2019

Date

juli 19, 2014

Category

BEN / Passiefwoning, Massiefbouw, Nieuwbouw