22846
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22846,stockholm-core-2.3.2,select-child-theme-ver-5.1.5.1562060010,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

PROJECT 025

Oriëntatie: Gebaseerd op de oriëntatie worden 3 bouwvolumes op het terrein ingeplant. Twee volumes krijgen een Noord-Zuid oriëntatie, om passiefbouw mogelijk te maken. Het derde volume heeft een klassieke Oost-West oriëntatie. Hiermee blijft een laag energetische bouwwijze mogelijk.

Inplanting: Door de inplanting van de bouwvolumes ontstaat er een ingesloten woonerf. Dit krijgt zowel een publiek, semi-privaat als privaat karakter.

Groen: Rond de bouwvolumes wordt een groene buitenruimte gecreëerd. Een deel wordt georganiseerd als publiek groen, waaronder ook een winterbedding voor de bestaande beek die in het droge seizoen dienst kan doen als speelveldje.

Waterhuishouding: In de groene buitenruimte worden wadi’s geplaatst om de waterhuishouding van het project op een optimale manier op eigen terrein te regelen. Hierin speelt de winterbedding van de beek ook een belangrijke rol.

Bouwplaats

Hamme

Bouwjaar

-

Date

juli 23, 2014

Category

Meergezinswoningen, Nieuwbouw