22743
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22743,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-5.1.5.1562060010,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

PROJECT 004

De bestaande driegevelwoning van 1955 werd in zijn totaliteit gerenoveerd: de woning werd volledig gestript en er werd een aanbouw over 2 verdiepingen voorzien. De achtergevel werd opengetrokken naar de tuin met een grote glaspartij over 2 verdiepingen. De leefruimte en keuken op het gelijkvloers werden via een vide met aluminium binnentrap verbonden met het bureau en eetruimte op de kelderverdieping. De aanbouw werd bekleed met grijze trespabeplating, aansluitend bij de beplating rond de dakkapel op zolderverdieping. De bestaande gevelsteen van het hoofdvolume werd gezandstraald en alles werd hervoegd in toon-op-toon voegsel. Ook de buitenaanleg werd in zijn geheel aangepakt: de prefab L elementen in beton vormen de afscheiding tussen de oprit en het perceel van de buren en de houten omheining vormt de begrenzing tussen het nieuwe houten terras en de oprit.

Bouwplaats

Relegem

Bouwjaar

2015

Date

juli 5, 2010

Category

Home, Massiefbouw, Totaalrenovatie, Verbouwen