23070
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23070,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-5.1.5.1562060010,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

PROJECT 073

Dit herenhuis te Koekelberg was jaren geleden omgebouwd tot 3 verschillende appartementen boven elkaar. De bouwheer wenste de woning terug in originele staat te verbouwen met inbreng van meer licht en ruimtelijkheid. Daarom werd een deel van de vloer tussen -1 en gelijkvloers verwijderd aan de achterzijde. Als aanbouw werd er een glazen constructie voorzien. Deze ruimte op halve verdieping tussen -1 en gelijkvloers werd de keuken. Ze verbindt op die manier de hoger gelegen eetruimte en woonkamer en de lager gelegen bijkeuken, speelruimte en tv-hoek. De achtergevel werd bovendien gestript van gesloten terrassen in PVC en achteraf geisoleerd en afgewerkt met crepi. De woning omvat naast de verschillende leefruimten 4 slaapkamers, 1 dressing, 3 badkamers, 1 waskamer en een zolderruimte. De bestaande houten vloeren en trappen werden gerestaureerd.

Bouwplaats

Koekelberg

Bouwjaar

2014-2015

Date

juli 17, 2010

Category

Home, Totaalrenovatie, Verbouwen