23206
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23206,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-5.1.5.1562060010,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

PROJECT 139

Het betreft een strakke, hedendaagse, vrijstaande woning waar de stedenbouwkundige voorschriften ervoor gezorgd hebben dat de woning afgewerkt wordt met een plat dak. Om zo weinig mogelijk inkijk te hebben op de omliggende percelen, wordt gewerkt met een gelijkvloerse verdieping en een leefkelder. Om licht binnen te trekken op de kelderverdieping, wordt gewerkt met patio's aan voor-en achtergevel. De woning is voorzien van een overdekt terras en een overdekte inkom. Niet alleen hebben deze een meerwaarde in het gebruik, maar dit maakt bovendien dat het gebouw geen monolitische blok vormt. Er werd gekozen voor strakke materialen, die volledig aansluiten bij de vormentaal van de woning. Qua indeling werd gekozen voor een open leefkeuken, die toch voldoende afgesloten is van de leefruimte. Door op het gelijkvloers een slaapkamer, badkamer en dressing te voorzien, is levenslang wonen mogelijk in deze woning.

Bouwjaar

2016-2017

Bouwplaats

Kapelle-op-den-bos

Date

juli 19, 2010

Category

Massiefbouw, Nieuwbouw