200
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-200,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-5.1.5.1562060010,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

PROJECT 112

Deze woning is het resultaat van een fijne samenwerking tussen 5+Architecten en Architect Vincent Limbourg. De woning heeft een open achtergevel gericht naar het westen en biedt
een prachtig zicht. De rechter zijgevel is noord-gericht, ligt aan de straat en blijft erg gesloten. Het ontwerp voorziet een grote slaapkamer en een badkamer op het gelijkvloers
evenals 2 slaapkamers, een badkamer en een open bureau op de verdieping. De bouwheer wenste een moderne hedendaagse architectuur met gebruik van karaktervolle rode genuanceerde gevelstenen. Zo past deze moderne woning toch perfect bij de kleine dorpskern met haar pittoreske kerkgebouw.

Bouwjaar

2016 - 2017

Bouwplaats

Sint-Laireins-Berchem

Date

juli 7, 2010

Category

Home, Massiefbouw, Nieuwbouw