23232
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23232,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-5.1.5.1562060010,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

PROJECT 137

Het bestaande appartementsgebouw werd gestript en opnieuw ingericht volgens hedendaagse normen. Aan de achtergevel werd een volume bijgebouwd om 3 volwaardige appartementen te bekomen. Het hellende dak werd opgehoogd, zodat op de bovenste verdieping een duplex kon worden ingericht. Alle wooneenheden werden voorzien van een terras en er werd extra aandacht besteed aan lichtinval via de achtergevel door grote glaspartijen. De kern van elk appartement bestaat uit een leefruimte/eetruimte in combinatie met een open keuken. In elk appartement werd gestreefd naar een minimum van 2 slaapkamers.

Bouwjaar

2016-2017

Bouwplaats

Hoeilaart

Date

juli 23, 2010

Category

Massiefbouw, Totaalrenovatie, Verbouwen