23218
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23218,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-5.1.5.1562060010,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

PROJECT 145

Deze bestaande woning te Dworp was aan een grondige renovatie en uitbreiding toe om te voldoen aan hedendaagse eisen van isolatie, technieken en wooncomfort. Enkel de twee
hoofdvolumes van de woning werden behouden. Achteraan werd een nieuw volume toegevoegd op het gelijkvloers. Deze aanbouw is volledig beglaasd aan de achterzijde. Zo is
er een grote link met de open tuin en het uitgestrekte landschap. De beide bouwvolumes worden opgebouwd in verschillende kleuren crepi.

Bouwjaar

2016-2017

Bouwplaats

Dworp, Beersel

Date

juli 21, 2010

Category

Totaalrenovatie, Verbouwen