22860
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22860,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-5.1.5.1562060010,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

PROJECT 162

De bouwheer viel voor de charmes van deze bestaande woning en haar ligging met prachtig uitzicht over het centrum van Hoeilaart. De woning was echter volledig afgeleefd en werd dan ook grondig gerenoveerd. Het zoldervolume werd ingericht met twee extra kamers en bijhorende dakuitbouwen. Ondanks de moeilijke ligging op een spievormig perceel kon ook de bestaande aanbouw op het gelijkvloers uitgebreid worden op 2 bouwniveau’s met toevoeging van een technische ruimte, badkamer en keuken met eetplaats. Het geheel werd vervolgens grondig geïsoleerd en voorzien van een nieuwe gevelbekleding in hout, gevelpleister en steenstrips en voorzien van hedendaagse gebouwtechnieken. Het resultaat is een quasi nieuwbouwwoning met de charmes en ziel van een oude serristenwoning.

Bouwplaats

Hoeilaart

Bouwjaar

2017-2018

Date

juli 3, 2012

Category

Totaalrenovatie, Verbouwen