23094
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23094,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-5.1.5.1562060010,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

PROJECT 074

Deze prachtige woning was grotendeels afgewerkt maar had het nadeel over een kleine keuken te beschikken die bovendien van de andere leefruimtes gescheiden was. Aan de voorgevel van de woning bestond een grote garage die werd gebruikt als opslagruimte voor brandhout. De wand tussen opslag- en woonruimte werd geopend en zo kon er een nieuwe keuken worden voorzien. Ook de bestaande houten vloer van de woonruimte werd verwijderd en vervangen door nieuw massief parket. De oude keuken werd omgebouwd tot bureel.

Bouwplaats

Sint-Genesius-Rode

Bouwjaar

2014

Date

juli 5, 2012

Category

Verbouwen