22803
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22803,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-5.1.5.1562060010,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

PROJECT 205

De vrijstaande woning werd reeds deels gerenoveerd. In de leefruimte werd een muur uitgebroken om een open keuken te kunnen maken en de achtergevel werd opengewerkt om meer contact te hebben met de tuin. Alle buitenschrijnwerk werd vervangen en het dak werd geïsoleerd. In de achtertuin werden keerwanden geplaatst om de niveauverschillen op te vangen en het terras werd volledig opnieuw aangelegd in keramische tegels. In een volgende fase zal de woning ingepakt worden in isolatie en crépi, dit met een aantal accenten in zwart plaatmateriaal.

Bouwplaats

Bertem

Bouwjaar

2018-2019

Date

juli 7, 2012

Category

Massiefbouw, Totaalrenovatie, Verbouwen