22237
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22237,stockholm-core-2.3.2,select-child-theme-ver-5.1.5.1562060010,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

5+ Architecten in Asse

5+ Architecten is een team van een handvol architecten die hun kwaliteiten bundelen, elk met zijn specialiteit. Op die manier kan elke vraag van de markt beantwoord worden met de beste kennis en middelen. Ook in het district Asse zijn wij actief en hebben wij een architect tot uw beschikking staan.

5+ Architecten - Bouwprojecten

Huis bouwen of verbouwen in Asse?

Bij 5+ architecten werken we samen als één team, maar hebben we wel het voordeel dat ieder een specialisatie heeft in een bepaalde bouwstijl. Dankzij onze brede kennis hebben wij al veel verschillende mooie projecten die heel uiteenlopende stijlen hebben, kunnen realiseren. Wens je in Asse te bouwen of verbouwen? Heb je al een bepaalde stijl voor ogen? Wij zijn alvast benieuwd!

CONTACTEER ONS

Naast de klassieke architectuuropdracht kunnen wij enkele bijkomende diensten aanbieden.

Energieprestatieregelgeving (EPB)

Alle gebouwen in Vlaanderen waarvoor een stedenbouwkundige vergunning wordt aangevraagd of en melding wordt gedaan, moeten aan bepaalde energienoren voldoen. Deze normen zijn de EPB-normen en staat voor ‘Energieprestatie en Binnenklimaat’.

Lage-energie- en Passiefhuisprojecten

Een passiefhuisproject is een project waarin een gebouw nog energiezuiniger is gedurende het grootste deel van het jaar gezien er een aangename constante temperatuur blijft zonder actieve verwarming en/of koeling. Hierdoor krijg je een optimale woonomgeving.

Bio-ecologisch bouwen

Bio-ecologisch beter is nog beter dan duurzaam beter. Er zijn vier belangrijke factoren bij bio-ecologisch bouwen: materialen, energie, water en ruimte. Bio-ecologisch bouwen houdt rekening met deze vier factoren vanuit een milieubewust standpunt.

Energieprestatiecertificaat (EPC)

Het EPC-certificaat is een document dat aantoont hoe energiezuinig je gebouw is, rekening houdend met de bouw en de installaties. Op dit certificaat staat een energiescore en een energielabel die aantonen hoe energiezuinig een gebouw is ten opzichte van andere gebouwen.

PROJECT 004
In Home / Massiefbouw / Totaalrenovatie / Verbouwen

Architect regio Asse

Ons team aan gedreven architecten is actief in de regio Asse. Wij verzorgen nieuwbouw- en verbouwprojecten in Asse en omstreken. Onze collega Maryline Dubois staat ter jullie beschikking omtrent projecten die plaatsvinden in Asse.